MŠK PÚCHOV, NÁŠ ĎALŠÍ SÚPER V 5. KOLE II. LIGY SFZ

  • 20. augusta 2021
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 416 Zobrazení

Tradícia tohto klubu je dôverne známa. Ide o ostrieľaný klub s bohatou históriou a úspechmi nie len v rámci Slovenska. Bývalý účastník najvyššej futbalovej ligy, víťaz Slovenského pohára a dokonca účastník 1. kola pohára UEFA.

V súčasnosti pôsobí v II. lige, v ktorej so štyrmi remízami a jednou prehrou momentálne figuruje na 11. mieste tabuľky, pričom majú oproti tímu zo Záhoria jeden zápas k dobru.

FC Rohožník bude opäť v úlohe papierovo slabšieho tímu, avšak budeme robiť všetko preto, aby body zostali doma. Po víťazstve v 4. kole II. ligy na pôde Šamorína a následnej prehre predohrávky 7. kola s Petržalkou, si budú chcieť naši chlapci zdvihnúť náladu v domácom zápase pred našimi výbornými fanúšikmi. Budeme sa snažiť hrať zodpovedne v zadných radoch a spoliehať sa na rýchle protiútoky. Veríme, že na zápas s MŠK Púchov nás príde podporiť čo najviac fanúšikov.

Zápas FC Rohožník – MŠK Púchov začne v nedeľu 22.8.2021 o 11:00 na domácom stánku FC Rohožník. Na zápas Vás srdečne pozývame a veríme, že v tomto dueli budeme bodovať!

Ralboch do TEHO!!!

Zápas si môžete pozrieť aj prostredníctvom internetového streamu na:

https://futbalnet.tv/2liga-zapasy/2liga-20212022-5kolo-fc-rohoznik-msk-puchov

Share: