„A“ mužstvo pred jarnou časťou 2019

  • 27. februára 2019
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 1137 Zobrazení

A mužstvo pred jarnou časťou 2019

Zimnú prípravu sme začali 10.januára 2019, absolvujeme ju v domácich podmienkach, taktiež využívame priestory telocvične v Sološnici a umelú trávu v Stupave.

V kádri sa odohrali zmeny. Do Rakúska odišli Marek Adamovič a Peter Uhrinec, do Kalinkova Ján Voška, do Jablonového Tomáš Masarovič, do Bolerázu Leo Dubec, spoluprácu sme ukončili s Kristiánom Belicom a dlhodobo je zranený po operačnom zákroku Filip Kalanka.

Do mužstva prišli Adam Jamrich ( MFK Skalica ), Marek Matiáš ( Jakubov ), Tomáš Rišo ( Karlova Ves ), Peter Fila ( Dunajská Lužná ),Norbert Mihál ( Rakúsko ), taktiež sme sa dohodli na spolupráci s brankárom zo Skalice Andrejom Fišanom, ktorý bude mať na starosti napredovanie Adama Havlíka.

Príprava trvá dva mesiace, zamerali sme sa viac na tréningový proces, pretože v lete sme nemali toľko možností a času, čo sa odzrkadlilo v mojej menšej spokojnosti z hľadiska výsledkov i hry. V pláne sme mali odohrať 6 zápasov, žiaľ jeden nám súper odriekol deň pred zápasom ( FC Spartak Trnava B ).

Odohraté zápasy:

FC Rohožník – Inter BA 1:5

FC Rohožník – Senec 14:1

FC Rohožník – Myjava 0:2

FC Rohožník – Boleráz 4:2

Sústredenie sme absolvovali v Hodoníne a v Dubňanoch, sú tam výborné podmienky, chlapci absolvovali 8 tréningových jednotiek, v ktorých sme sa okrem kondície zamerali na nadväznosti formácií z hľadiska prechodu do ofenzívy a streľbu.

Týmto je potrebné sa poďakovať výboru FC Rohožník a vedeniu obce Rohožník za vytvorené podmienky, ktoré chlapci využívajú pre tréning.

V jarnej časti by sme chceli nadviazať na úspešné sezóny z posledných ročníkov z hľadiska výsledkov i predvádzanej hry, chceme opäť prilákať divákov na naše zápasy.

V mužstve máme veľa mladých chlapcov, snahou je udržať pokope káder na dlhšie obdobie, chlapcov pripraviť aj po psychickej stránke na zvládnutie náročných zápasov, naučiť ich vyhrávať nielen zápasy výhrou , ale aj svojou prezentáciou z hľadiska správania a takto reprezentovať klub FC Rohožník.

Marián Tóth, tréner A mužstva

Share: