ŠK SLOVAN BRATISLAVA „B“ 2 : 1 FC ROHOŽNÍK.

  • 29. mája 2018
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 1196 Zobrazení

úboj dvoch popredných tímov 3.ligy mal kvalitnú úroveň, diváci mohli byť spokojní s predvedenou hrou, zápas mal tempo, gradáciu.

Zápas sme začali aktívne, prvých 15 minút sme boli silnejší na lopte, mali sme tri výborné príležitosti, no Horváth, Filípek ani Lorinczi sa strelecky nepresadili. Potom prevzal iniciatívu domáci tím, lepšie sa pohyboval, z centrovaných lôpt sa dostal do sľubných situácií, no obrana na čele s brankárom Adamovičom v prvom polčase nedovolila súperovi skórovať.

Druhý polčas sa začal našou obrovskou šancou, keď po spolupráci Horváth – Filípek – Benca posledne menovaný v obrovskej príležitosti stroskotal na najlepšom hráčovi Slovana brankárovi Rybárovi. Žiaľ, platilo nedáš dostaneš a domáci Brodziansky po individuálnej akcii a taktickej chybe našej obrany dostal domácich do vedenia.

Od tejto chvíle sme dominovali, snažili sme sa o vyrovnanie a Slovan sme zatlačili pred ich bránu. V minulých zápasoch sme mali vysokú efektivitu, dnes sa nám futbal otočil chrbtom a nepremenili sme obrovské množstvo vyložených príležitostí, treba uznať kvality domáceho brankára, ktorý chytal fakt vynikajúco.

Súperovi na konci vyšla rýchla akcia, po ktorej strelil druhý gól, bolo po zápase. Som rád, že sme aj my nakoniec rozvlnili sieť domáceho brankára, priamy kop Lorincziho uzavrel skóre. Aj napriek prehre chlapci predviedli útočný, príťažlivý futbal a potlesk fanúšikov po zápase naznačil, že odchádzali z dnešného zápasu spokojní. Ja osobne som hrdý na týchto chlapcov.

Marian Tóth, tréner

Share: