Výsledok prípravného zápasu proti SC Frauenkirchen

  • 5. marca 2018
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 947 Zobrazení

Dnešný zápas sa okrem netradičného termínu hral aj vo veľmi náročných podmienkach. Sneh a mráz spôsobili , že ihrisko bolo veľmi náročné a najmenšie chybičky sa prejavili v nepresnostiach.

Prvý polčas sme sa dlhšie prispôsobovali ani nie súperovi , ale najmä sami sebe. Kratší čas na rozcvičenie nám spôsobil dlhšie rozohriatie sa na prevádzkovú teplotu a prvých 30 min sme sa nevedeli dostať k hre, ktorú sme si naordinovali. Mali sme náznaky, krásny pas Filípka a nábeh Pelikána boli učebnicové, následný faul brankára hostí by v normálnom zápase znamenal vylúčenie a priamy kop Škutu len tesne minul tyčku brány súpera. Pekné kombinácie so slabšou finálnou časťou nás stáli vyššie vedenie na polčas ako 1:0, kedy sa presadil strelou zo šestnástky Horváth. Posledných 15 minút prvého polčasu sme boli dominantní a súper mal skôr kondičný tréning.

V druhom polčase sa nezmenil obraz hry z konca prvého, výborne sme menili tempo a systém hry, bolo viac krídelných akcií, niektoré šance ( Filípek, Špoták, Horváth ) mali by končiť v súperovej bráne.

Na 2:0 skóroval Lorinczi po viacnásobných centroch Škutu, na 3:0 upravil hráč hostí, ktorý si zrazil strieľaný center Privrela a na konečných 4:0 Horváth po situácii, kedy sa ocitol sám voči brankárovi.

Pozitíva: v treťom zápase po sebe sme neinkasovali, naši brankári v tom malé roboty výborne čítali hru ( výbehy), hrali nohou. Zlepšujeme sa v zdokonaľovaní systému, ktorý praktizujeme, chalani výborne čítajú hru a verím, že to prenesieme do majstrovských zápasov, ktoré nás hlavne na začiatku preveria oveľa viac ( Petržalka, Most ).

Sú však v našej hre aj chybičky, musíme pracovať rýchlejšie s loptou s menším počtom dotykov.

Budúci týždeň by mala začať jarná časť 2018, zápas s Vajnormi by sme mali odohrať v nedeľu 11.3.2018 o 14:30, avšak chladné počasie môže všetko zmeniť.

Zostava: Adamovič, Ambra, Škuta, Privrel, Benca, Pelikán, Jankovič, Filípek, Uhrinec, Lorinczi, Horváth

Striedali Havlík, Zajíc, Števík, Masarovič, Špoták
Góly: Horváth, Lörinczi, Horváth, vlastný
Marian Tóth, tréner

Share: