FC Rohožník- SLOVAN BRATISLAVA „B“

  • 23. októbra 2017
  • Roman
  • Novinky
  • 0
  • 970 Zobrazení

Dnešný zápas sa odohrával na veľmi náročnom teréne, podmienky boli veľmi ťažké najmä po fyzickej stránke. Obe mužstvá však mali rovnaké podmienky.
Súper začal zápas veľmi sebavedomo, my sme trpezlivo dodržiavali taktiku a čakali na vhodné príležitosti. Chlapci hrali veľmi disciplinovane, vykrývali priestory, dobre sa premiestňovali a dopĺňali. Z týchto pozícií sme sa snažili o zachytávanie medzizónových prihrávok alebo pressing, prvých 30 minút bolo ešte dostatok síl na tento náročný spôsob hry, potom sa viac dostal do hry súper, ale do žiadnych šancí sme ho nepúšťali. Mňa skôr mrzí nižšia efektivity, už v polčase sme mohli byť kľudnejší, keby sme viedli minimálne o tri góly.
Druhý polčas sa podobal prvému, súper mal snahu o vyrovnanie, avšak okrem šance Tereščenka, ktorého vychytal brankár Adamovič, sme v defenzíve fungovali bezchybne. Mali sme dostatok možností navýšiť výsledok a v kľude dohrať zápas, chlapci však zrejme chceli všetkých divákov držať v napätí do záverečného hvizdu rozhodcu.
Zápas sa odohrával vo výbornej atmosfére, naši diváci boli opäť jedničkoví, vzájomná symbióza sa začína prejavovať.
Myslím, že naši hráči opäť potvrdili vysokú kolektívnu i individuálnu kvalitu, ďalší zápas vo Svätom Jure netreba podceniť, máme svoje ciele, z ktorých by sme neradi zľavovali.

Marian Tóth , tréner

Share: