FK Slovan Most pri Bratislave – FC Rohožník

  • 22. augusta 2017
  • Roman
  • Novinky
  • 0
  • 955 Zobrazení

V 3.kole sme cestovali na ihrisko do Mostu pri Bratislave, povzbudení výkonom proti Petržalke. Most je hlavne v domácom prostredí nebezpečné mužstvo, po príchode nového trénera mužstva hrá disciplinovanejšie, čo sa odzrkadlilo na výsledkoch.

My sme vstúpili do zápasu nekoncentrovaní, už pri rozcvičke som sledoval na chalanoch, že dnes budeme bojovať aj sami so sebou a svojimi hlavami. Mužstvo som upozorňoval na isté systémové veci u súpera, žiaľ, chlapci asi boli mysľou ešte niekde inde. Prvý polčas bol vyslovene zlý, jeden z najhorších pod mojim vedením. Góly sme inkasovali zo situácií, na ktoré som upozorňoval. Momentálne sa boríme s problémom nepremieňania šancí, navyše niektorí chlapci podávajú veľmi nestabilné výkony.

Druhý polčas bol z našej strany vydarenejší, súper sa však postavil pred vlastnú šestnástku a veľa šancí sme si nevypracovali. Čaká nás náročné obdobie, chlapci dostali pozvánku do výberu na Regions cup, niektorí sú zranení, niektorí idú ešte na dovolenku, je veľa práce, tak je potrebné vyhrnúť rukávy, uvedomiť si isté veci a reprezentovať klub a obec tak, ako sa patrí.

Marian Tóth, tréner FC Rohožník

Share: