FK Vajnory – FC Rohožník

  • 13. augusta 2017
  • Roman
  • Novinky
  • 0
  • 953 Zobrazení

Na prvé kolo nového ročníka sme sa pripravovali zodpovedne, nastúpili sme na ihrisku súpera, ktoré v minulom ročníku ako nováčik predvádzal sympatické výkony.
Od začiatku zápasu sme prevzali iniciatívu a po počiatočnom oťukávaní sa, sme súpera zaklincovali 4 gólmi v priebehu 15 minút a tým bol určený ráz zápasu. Som rád, že chlapci predviedli výkon, ktorý naznačil veci nacvičované a zdokonaľované v tréningu, v druhom polčase sme nepremenili viacero vyložených príležitostí, verím, že sme si nechali pušný prach do najbližších zápasov. Podľa nového pravidla sme využili možnosť striedania 5 hráčov a tým sme pošetrili hráčov na stredajší pohárový zápas so Skalicou a sobotný hodový zápas proti Petržalke. Čaká nás náročný týždeň, potrebujeme zregenerovať, pripraviť chlapcov po taktickej stránke.
Veľká vďaka patrí fanúšikom, mal som pocit, že sa hrá v Rohožníku, spolupráca fanúšikov s kabínou je veľmi pozitívna a veľmi si ju vážime.
Nakoniec ešte jedna prosba. V tomto týždni, ako som spomínal, máme náročný program, každý hlas a potlesk je vítaný, preto by som chcel pozvať divákov v čo najväčšom počte do Rohožníka, bolo by pekné prekonať divácky rekord 1.kola zo zápasu Petržalka – Bernolákovo.

Marián Tóth, tréner

Share: