FC ROHOŽNÍK – FC PETRŽALKA

  • 13. augusta 2017
  • Roman
  • Novinky
  • 0
  • 827 Zobrazení

Krásna divácka atmosféra, takticky vedený boj dvoch vyspelých mužstiev, zaslúžená remíza…aj takto by sa dalo stručne charakterizovať. čo sa odohrávalo v Rohožníku.

Začiatok zápasu sme súpera pritlačili, skorý gól nám pomohol a 25 až 30 minút sme držali opraty zápasu, výborne sme vykrývali priestory, škoda, že sa nám nepodarilo zvýšiť skóre, príležitosti sme na to mali. Potom sa k slovu dostali hostia, boli silní na lopte, my sme výborne bránili, do šancí sme ich nepustili. Žiaľ po našej veľkej chybe sme umožnili súperovi kopať penaltu, ktorú rozdielový hráč Piroška s prehľadom premenil.

Druhý polčas ovplyvnilo úplne zbytočné vylúčenie kapitána hostí, hralo sa veľmi takticky, my sme nechceli bezhlavo útočiť, pretože protiútoky Petržalky boli veľmi nebezpečné. Piroškova tyčka nás upozornila, aby sme boli ostražití, v efektivite zakončenia sme však zaostali, šance Pelikána, Marka Lorincziho a v poslednej minúte Privrela zostali nevyužité.

Chcel by som pochváliť chlapcov, po zápase so Skalicou to nebolo jednoduché, zostavu nám naštrbili okrem únavy aj zranenia. Ukazuje sa, že ťažké zápasy či v lige alebo v pohári, ktoré sme za posledné roky absolvovali, prinášajú ovocie v našej taktickej hre.

Fantastickí boli aj diváci, hrať majstrovský zápas pred takou krásnou návštevou je nádherné, užívame si to. Je to veľká odmena pre chlapcov, ich úsilie je odmenené dáva nám to nové impulzy do tréningového procesu.

K výbornému zápasu prispeli svojou úrovňou rozhodcovia, náročný zápas zvládli s veľkým prehľadom.

Marian Tóth, tréner FC Rohožník

Share: