OFK DUNAJSKÁ LUŽNÁ – FC ROHOŽNÍK 1:1

  • 10. marca 2019
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 787 Zobrazení

Dunajská Lužná – Rohožník

Prvý súťažný zápas sme odohrali na ihrisku v Dunajskej Lužnej. Súper mal slabšiu jeseň, turbulentnú zimnú prípravu, avšak ku koncu sa konsolidoval a dlhodobo je to kvalitné mužstvo, zvlášť na domácom ihrisku.

Začiatok zápasu sme mali bojazliví, hráči akoby mali ťažkú hlavu, robili sme ľahké chyby, našťastie súper náznakové situácie nedotiahol do žiadnej šance.

Od 20.minúty sme začali dominovať, zlepšili sme pohyb, naša kombinácia začala mať kvalitu, prišli šance. Milota, Filípek, Hollý mali na kopačke prvý gól, no opäť sme opakovali prípravné zápasy, nepremieňali sme šance. Našťastie jednu z nich sme využili, po individuálnej akcii sa presadil Vida a strelou vedľa brankára sme na polčas viedli 0:1.

Aktívne sme začali druhý polčas, v kabíne sme si vysvetlili nedostatky, do 80.tej minúty sme mali zápas pod kontrolou, druhý gól visel na vlásku, tým pádom by bol zápas rozhodnutý. Už na začiatku polčasu sme mali šance, Hollý, Vida, Filípek však zaváhali a tým sme súperovi dovolili byť v zápase. Súper prestriedal, zameral sa na dlhé nákopy do pokutového územia, takisto kopal veľké množstvo štandartiek, aj keď som chlapcov upozornil, aby sme sa vyhli týmto situáciám. Nedáš dostaneš sa potvrdilo a opäť sme inkasovali v zápase gól. Moja prosba, aby sme konečne hrali vzadu na nulu sa nesplnila. Na konci zápasu sme boli pasívni, loptu sme len odkopávali, chýbala nám kvalita v držaní lopty, to sa musíme do ďalších zápasov zlepšiť, takto rozohratý zápas musíme ukočírovať na tri body.

Ostrý štart je za nami, chlapci si nastavili úroveň, od ktorej sa môžeme odraziť k cieľom z hľadiska výsledkov, hry i tabuľky.

Share: