Prvá jarná prehra

  • 31. marca 2019
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 802 Zobrazení

 

Most – Rohožník

Prvá jarná prehra prišla na môj vkus veľmi skoro. Most je mužstvo , ktoré hlavne doma hrá agresívny štýl futbalu, myslím, že na takýto štýl sme boli pripravení zápasmi v príprave s mužstvami zo západokraju, chlapci mali dostatok poznatkov o súperovi, takže na zápas boli nachystaní.

Prečo hráme ináč a zle? Sám hľadám príčinu. Pokiaľ nebudú hráči počúvať pokyny mňa ako trénera, budeme poskakovať na mieste.

Dnes obrovské množstvo chýb, hráči boli upozorňovaní na sťaženú kombináciu, pretože ihrisko v Moste patrí k najnekvalitnejším v súťaží, navyše patrí k menším, čiže kombinácia mužstva je sťažená. Nepresné prihrávky, prehraté súboje to bola voda na mlyn pre domácich.

Druhý polčas – všetci sme útočníci, tak mi to pripadá a brániť budem asi ja z lavičky. Nie prvýkrát , čo som to hráčom vyčítal, opäť sa situácia opakovala pri druhom a treťom góle.

Jedna vec , že držíme loptu, kombinujeme, ale efekt je nulový, chýb veľa.

Od 70.min sme boli efektívni, vyrovnali sme…som rád, že vždy ideme za víťazstvom, ale kontrolovanou obranou. Húúú systém na tejto úrovni z našej strany je neakceptovateľný, hráči majú svoje úlohy v zápase, ktoré žiaľ nedodržia, preto trpíme. Tak ako dnes.

Dnešný zápas okrem výsledku bol o zdraví a bezpečnosti.

Hráč domácich, kapitán mužstva Martin Juraško, čo ste vy za človeka? Aké máte motívy pre nastúpenie na futbalový zápas? Vyzývam kompetentných ľudí, ktorí zabezpečujú organizáciu súťaže a najmä bezpečnosť hráčov, riešte tohto hráča čím skôr. Hráči, tréneri, rozhodcovia, delegáti…všetci, ktorí mali osobnú skúsenosť a prišli do kontaktu s týmto hráčom, vedia, o čom hovorím.

Verím, že po dnešnom zápase, nebudem mať budúci týždeň menej hráčov k dispozícii po zákrokoch tohto „hráča“.

Share: