ŠK BÁHOŇ 0 : 1 FC ROHOŽNÍK

  • 24. apríla 2018
  • fcrohoznik
  • Novinky
  • 0
  • 1454 Zobrazení

V ďalšom kole ligovej súťaže sme nastúpili v Báhoni, za krásneho počasia a na perfektne pripravenom ihrisku. Domáci majú skúsené mužstvo, najmä v domácom prostredí sú veľmi nepríjemné mužstvo.

V prvom polčase sme dominovali, viaceré krásne kombinácie sa museli páčiť, efektívne to bolo poslabšie, šance Pelikána, Lorincziho si žiadali góly, takisto riešenie viacero sľubne sa vyvíjajúcich protiútokov si žiadalo viac kreativity. Preto sme viedli v polčase len 0:1, pričom na konci polčasu sme prišli o Lorincziho, ktorý si natiahol sval.

V druhom polčase sme sa zamerali viac na defenzívu a rýchle protiútoky, treba povedať, že súper si najmä po štandartných situáciách vypracoval šance, obrana nám však pracovala výborne a podržal nás v bráne aj Adam Havlík. Za druhý polčas si chalani zaslúžia maximálnu pochvalu za bojovnosť. Boríme sa vo veľkom zo zraneniami, čakajú nás v 11 dňoch 4 zápasy, bude to veľmi náročné.

Veľmi ma teší partia v kabíne, ktorá sa vypracovala v tejto náročnej situácii, chlapci makajú jeden za druhého, viaceré bolačky a zranenia prekonávajú a sú ochotní nechať za tím veľké srdce na ihrisku.

Taktiež veľká vďaka fanúšikom, je radosť , keď chodia v takomto počte aj na vonkajšie zápasy a mužstvo v náročných situáciách povzbudia. Dáva nám to veľa sily a energie.

Marian Tóth, tréner

Share: