Výsledok prípravného zápasu proti FC Spartak Trnava B

  • 20. februára 2018
  • Roman
  • Novinky
  • 0
  • 1888 Zobrazení

V ďalšom prípravnom zápase sme nastúpili proti 6.mužstvo 3.ligy západ, posilnené o hráčov A mužstva FC Spartak Trnava, ktorí sa nedostali na súpisku ligového zápasu proti Zlatým Moravciam.

Začiatok zápasu sme boli aktívni, prebrali sme iniciatívu, držali sme loptu, hľadali cestičky k prekonaniu obrany súpera. Bol to viac taktický boj, obe mužstvá sa snažili dodržiavať systém. Postupne však súper prevzal držanie lopty, ťažil z našich nepresností a trošku slabšieho pohybu. Treba však uznať, že ihrisko bolo náročné, rýchle, malá nepresnosť prihrávky hrozila brejkom pre súpera na obe strany. My sme však využili chybičku súpera a po pressingu štvorice Lorinczi, Filípek, Uhrinec a Horváth posledne menovaný strelil jediný gól zápasu.

Druhý polčas sme prestriedali, súpera sme držali na dištanc od našej brány, všetky náznaky a strely súpera pokryli naši spoľahliví brankári Adamovič a Havlík v spolupráci s defenzívou tímu.

Snažili sme sa o rýchly prechod do útoku, mali sme veľa možností, avšak efektivita je zatiaľ naša najväčšia slabina. Chlapci bojovali, dreli, nechali na ihrisku srdce a to je dôležité pre úspech. Taktiež je podstatné, že striedajúci hráči priniesli kvalitu, sme jeden kolektív a v ňom máme silu. Veľmi ma teší, že za 4 dni sme si udržali dvakrát po sebe čisté konto.

Teraz nás v týždni čaká sústredenie v Hodoníne, verím, že tieto tréningové jednotky využijeme na zlepšenie fyzickej stránky, takisto systémovú oblasť a utužíme kolektív po psychologickej oblasti, aby sme zvládali pracovať v zápasoch pod tlakom.

Nasledujúci zápas v piatok 2.3.2018 o 19:30 v rakúskom Frauenkirchene nás môžu prísť pozrieť aj fanúšikovia, vycestujeme autobusom.

Zostava: Adamovič, Škuta, Privrel, Kalanka, Benca, Lorinczi, Jankovič, Filípek, Uhrinec, Masarovič, Horváth

Striedali: Havlík, Števík, Ambra, Pelikán, Špoták, Kovár

Góly: Horváth

Share: